معرفی چراغ اتاق عمل و نمایندگی اصلی فروش آنها
فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل با بهترین قیمت
یکی از ابزارهای ضروری که در تمام اتاق های عمل به اشکال مختلف یافت می شود، چراغ اتاق عمل یا همان چراغ سیالیتیک است که با اطمینان می توان آن را یکی از حیاتی ترین ابزار در محیط جراحی دانست. در ادامه بحث به معرفی نور جراحی و اهمیت آن در اتاق عمل می پردازیم.
چراغ اتاق عمل روشنایی لازم را برای جراح فراهم می کند و امکان دید واضح بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی را فراهم می کند. در حالی که بسیاری ممکن است شبیه به نور استاندارد تصور کنند، این تصور گمراه کننده است، زیرا تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد. این چراغ ها باید نوری شبیه به نور محیط داشته باشد و به هیچ وجه سایه نداشته باشد.
چراغ سیالیتیک باید روشنایی مشابه نور طبیعی روز ایجاد کند تا از اعوجاج رنگ جلوگیری شود. به عبارت دیگر، باید نور سرد علاوه بر این، نباید سایه ایجاد کند تا اطمینان حاصل شود که سایه جراح روی بافت های بیمار نمی افتد. یکی دیگر از ویژگی های مهم نور اتاق عمل این است که باید نور کافی و استانداردی را به داخل بافت ها نفوذ کند.
در طی مراحل جراحی، سر و دست های جراح به همراه ابزار مورد استفاده می تواند ناحیه مورد نظر را مبهم کند. بنابراین، نورپردازی اتاق عمل باید طوری طراحی و اجرا شود که سایه ها به حداقل برسد و اعوجاج طول موج های رنگی مختلف کاهش یابد. این امر بسیار مهم است، زیرا هر گونه تغییر در طول موج نوری که به چشم جراح باز می گردد می تواند بر ادراک اندامی که تحت عمل جراحی قرار می گیرد تأثیر بگذارد.
علاوه بر این، به دلیل استفاده طولانی مدت از این لامپ ها، کاهش تشعشعات و انتشار حرارتی برای جلوگیری از خشک شدن بافت های جراحی و جلوگیری از ایجاد ناراحتی برای تیم جراحی ضروری است. برای سادهتر شدن توضیح سیستم روشنایی در اتاقهای عمل، میتوان آن را متشکل از یک یا چند لامپ لامپ که به یک بازوی قابل تنظیم متصل است، توصیف کرد که امکان حرکت عمودی و جانبی را فراهم میکند.
این بازو معمولاً به یک آداپتور ثابت متصل می شود. طراحی ساختاری این سیستم باید حرکات مختلف را امکان پذیر کند و در عین حال اطمینان حاصل شود که دسته های بازو می توانند استریل شوند. پس از تنظیم موقعیت مناسب، سیستم باید بتواند در آن موقعیت قفل شود تا شفافیت و روشنایی کافی در ناحیه جراحی در طول عمل حفظ شود.
سیستم روشنایی عموماً می تواند در نقطه ای از سقف یا دیوار ثابت شود یا با نصب ریل روی سقف قابل تنظیم باشد. در سیستم های روشنایی سقفی، از یک یا چند مبدل در یک جعبه کنترل نصب شده بر روی دیوار استفاده می شود تا ولتاژ ورودی را به ولتاژ مورد نیاز لامپ ها تبدیل کند.
علاوه بر این، برخی از این چراغ ها دارای میدان دید قابل تنظیم هستند که امکان کاهش روشنایی و روشنایی محیط جراحی را فراهم می کند. این مهم است زیرا انعکاس لباس یا ابزار جراحی گاهی اوقات می تواند باعث خستگی و ناراحتی چشم شود..
روشنایی در لوکس یا فوت شمع (1 فوت شمع = 10.76 لوکس) اندازه گیری می شود. محیطی با شدت روشنایی 10 تا 20 لوکس بسیار کم نور به نظر می رسد، اگرچه اجسام بزرگ همچنان قابل مشاهده هستند. برای خواندن یا مشاهده عادی اشیا، شدت تقریباً 200 تا 2000 لوکس مورد نیاز است، در حالی که استانداردهای جهانی حداقل شدت روشنایی را در حدود 25000 لوکس در اتاقهای عمل دیکته میکنند.
برای خواندن یا مشاهده عادی اشیا، شدت تقریباً 200 تا 2000 لوکس مورد نیاز است، در حالی که استانداردهای جهانی حداقل شدت روشنایی را در حدود 25000 لوکس در اتاقهای عمل دیکته میکنند.
در حالی که منبع نور به طور ایده آل باید یک متر بالاتر از محل جراحی قرار گیرد، برخی از جراحان ترجیح می دهند یا گهگاه به سطوح روشنایی بیش از 35000 لوکس نیاز دارند تا وظایف خود را به طور موثر انجام دهند.
مهمترین ویژگی های چراغ اتاق عمل به شرح زیر است:
- تامین نور کافی مناسب برای انواع روش های جراحی.
- انتشار نوری که شباهت زیادی به نور طبیعی روز دارد.
- تولید نور خنک با استفاده از فیلترهای نوری مناسب.
- قابلیت نفوذ نور عمیق به ناحیه جراحی.
- به حداقل رساندن سایه ها در زمینه جراحی.
- نگهداری از محیط بهداشتی برای سیستم روشنایی.
- سادگی در طراحی و سهولت تنظیم برای نور.
- در دسترس بودن هدهای نور متنوع و مدولار برای دستیابی به روشنایی و پوشش منطقه بهینه.
روش های افزایش امنیت روتر میکروتیک